fbpx

Moving Lives: beweging voor 5000 buddy’s

25.000 kilometer tegen kansarmoede

Tijdens de coronamaatregelen houden we onze buddy’s en sympathisanten graag in beweging met een sportieve Moving Lives-campagne. En natuurlijk werken we ook aan de vlotte heropstart van alle activiteiten op kantoor. Van de gratis opleiding voor buddy’s tot de begeleiding van buddyduo’s: de buddywerking blijft graag beschikbaar in de toekomst. Daarom koppelt de campagne het nuttige aan het sportieve: elke loop- of fietskilometer brengt ons dichter bij het einddoel van 5000 buddy’s.

Op de campagnepagina registreer je je inspanningen en laat je je sponsoren door vrienden en familie. Zo halen we samen de finish van 25.000 km. Klaar? Start!

 

De tussenstand

De eerste mijlpaal van 5000 km ligt binnen handbereik. Bedankt aan alle 38 atleten voor de sportieve records! Nog tot half juli geeft iedereen het beste van zichzelf om de overige kilometers van de zelfgekozen individuele uitdaging af te leggen. Wat aanmoediging nodig om door te zetten? Hieronder vind je drie tips om je eindmeet te behalen.

Drie tips om je Moving Lives-doel te bereiken

 

1.De Scheldekaaien al wat beu? Varieer in wandel- en fietsroutes om je buddy en jezelf te motiveren tot het einde. Op de website van Natuurpunt vind je niet-platgetreden paden in natuurgebieden per regio of postcode. Zo kom je ook mentaal tot rust in deze chaotische periode. En op de website van Provincie Antwerpen kan je je wandeling digitaal uitstippelen via knooppunten. Mag het iets minder traditioneel? Op deze negen blotevoetenpaden in Vlaanderen hoef je zelfs je sokken niet aan te houden.

 

2. Loop of fiets met je buddy of bubbel-vriend. Samen sta je immers sterker en je kan elkaar blijven motiveren. Buddy Lies geeft alvast het goede voorbeeld met deze oproep:

 

3. Laat je traject sponsoren door vrienden en familie. Sociale druk is net wat je nodig hebt om je doel te bereiken. 🙂  Stuur een e-mail naar je naasten met de vraag om je sportprestatie te sponsoren met een kleine donatie. Eindig met een link naar jouw persoonlijk profiel en vraag hen om op de knop ‘Steun + je voornaam’ te klikken. Sportieve glorie zal je te beurt vallen!

Help jij ons mee om de 25.000 km. te behalen?
Doe mee en registreer vandaag nog je eerste prestatie.

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp

Gelukkig zijn er mensen zoals u

Naar een samenleving zonder kansarmoede

Met één klik. Tussen twee mensen.

Kansrijke en kansarme stadsgenoten met elkaar verbinden. Dat is de essentie van onze werking. Ze gaan samen op stap en worden vrienden, buddy’s. Vanuit die klik ontstaan er nieuwe kansen.

Las je deze verhalen al?

Buddy in de kijker
ArmenTeKort vzw

Buddy’s Anmar & Thibaut

Hoe slopend moet het zijn om te integreren in een land waar je je niet helemaal welkom voelt? In oktober 2020 registreerde de Dienst Vreemdelingenzaken

Lees verder »
Corona maatregelen
We blijven bereikbaar