fbpx

Corona maatregelen

In verband met het Coronavirus (COVID-19) stellen wij u hierbij graag op de hoogte over welke maatregelen wij hebben getroffen in het belang van onze medewerkers, buddy’s en cursisten. 

We zijn 100% operationeel en bereikbaar

Al onze medewerkers blijven steeds bereikbaar op dezelfde telefoonnummers en e-mailadressen. Heeft u een algemene vraag? Neem dan gerust telefonisch contact op via +32 3 233 33 36 (Antwerpen/Mechelen ) of 0475 46 42 11 (De Kempen). U kunt ons ook een e-mail sturen via info@armentekort.be.

Permanentiedienst voor onze buddy’s

Zit u met vragen of wenst u advies i.v.m. uw buddyschap? Bel dan Dorian/Julie in Antwerpen of Suzy in de Kempen.

Buddylijn Antwerpen:   03 231 12 55
Buddylijn Kempen:  0475 46 42 11 

Als (toekomstige) buddy afspreken op kantoor

Sinds maandag 18 mei is het opnieuw mogelijk om voor individuele gesprekken af te spreken op het ArmenTeKort kantoor te Antwerpen.  We hebben ons kantoor en ontmoetingsruimtes hiervoor corona-proof ingericht.

Wens je een afspraak te maken, gelieve op voorhand contact op te nemen via de Buddylijn (03 231 12 55).  Zo kunnen we jouw afspraak goed inplannen om bezoekerspieken te vermijden.

Voor kennismakingsgesprekken en eerste dates tussen buddy’s nemen onze buddymatchers met jou contact op om een afspraak in te plannen.

Infosessies

Al onze infosessie gaan nu uitsluitend online door. De nood aan buddy’s is momenteel groot, het aanbod van infosessies is dan ook verhoogd naar 4 infosessies per maand.  Een overzicht en mogelijkheid tot inschrijven vind je hier: https://www.armentekort.be/buddy/infosessie/online

Opleiding

Na succesvolle try-outs begin mei zijn alle workshops van de ArmenTeKort opleiding nu volledig online te volgen. Inschrijven kan na deelname aan online infosessie.  De workshop worden gegeven door dezelfde trainers en coaches. Iedereen die reeds ‘offline’ was gestart aan een opleidingsreeks kan de opleiding ook online verder zetten.  Iedereen die verkiest de opleiding offline te volgen houden we op de hoogte wanneer deze mogelijkheid zich terug aanbiedt.

Buddybot

Onze buddybot volgt alle nieuwe trajecten vanaf de start mee op. Zo blijven we virtueel ten allen tijde heel dicht bij onze buddy’s.

Intervisies

Ook de intervisies waarbij buddyvrijwilligers elkaar onderling ondersteunen tijdens het buddyschap vinden nu online plaats.  Je ontvangt hiervoor als buddy uitnodigingen via de vertrouwde kanalen.

Buddy zijn tijdens corona

Uit onze belactie blijkt dat de grote meerderheid van onze buddy’s met elkaar in contact blijft tijdens de coronamaatregelen. Dit was echt fantastisch nieuws. We zijn er voor onze buddy’s en beantwoordden ook de meestgestelde vragen.  Zit je als buddy nog met vragen, bel dan zeker met onze buddylijn:  03 231 12 55

Community-activiteiten buddy’s

We respecteren de coronamaatregelen en pauzeren de offline activiteiten (wandelingen, …) die onze buddy’s samen organiseren tot nader bericht.  Via de MovingLives campagne stimuleren we onze buddy’s wel om individueel corona-proof in beweging te blijven!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust telefonisch contact op via +32 3 233 33 36 (Antwerpen/Mechelen ) of 0475 46 42 11 (De Kempen). U kunt ons ook een e-mail sturen via info@armentekort.be.

Hou jullie goed,
Tot snel,
Het ArmenTeKort team

Corona maatregelen
We blijven bereikbaar