fbpx

Corona maatregelen

In verband met het Coronavirus (COVID-19) stellen wij u hierbij graag op de hoogte over welke maatregelen wij hebben getroffen in het belang van onze medewerkers, buddy’s en cursisten. 
Deze maatregelen gelden zowel voor onze buddywerking in Antwerpen/Mechelen, als in de Kempen.

Het ArmenTeKort team werkt 'remote'

Om het coronavirus in te dammen neemt ArmenTeKort geen risico’s. Alle ArmenTeKort werknemers werken daarom sinds maandag 16 maart van thuis uit. Als gevolg hiervan is het ArmenTeKort kantoor gesloten. 

We blijven bereikbaar

Al onze medewerkers blijven steeds bereikbaar op dezelfde telefoonnummers en e-mailadressen. Heeft u een algemene vraag? Neem dan gerust telefonisch contact op via +32 3 233 33 36 (Antwerpen/Mechelen ) of 0475 46 42 11 (De Kempen). U kunt ons ook een e-mail sturen via info@armentekort.be.

Permanentiedienst voor onze buddy's

Zit u met vragen of wenst u advies i.v.m. uw buddyschap? Bel dan Dorian/Julie in Antwerpen of Suzy in de Kempen.

Buddylijn Antwerpen:   03 231 12 55
Buddylijn Kempen:  0475 46 42 11 

Alle groepsactiviteiten geannuleerd

Tot nader bericht zijn alle groepsactiviteiten voor zowel regio Antwerpen als regio De Kempen geannuleerd. Dit heeft impact op alle geplande:

  • Infosessies
  • Opleidingen
  • Intervisies
  • Impactmetingen
  • Kennismakingsgesprekken buddy’s
  • Communityactiviteiten met buddy’s
We informeren iedereen die ingeschreven is op één van deze activiteiten en we bekijken mogelijke digitale oplossingen om geïnteresseerden een waardevol alternatief te bieden.

Onze buddywerking gaat door

Al onze buddy’s kunnen steeds bij ons terecht met vragen i.v.m. hun buddyschap, maar we communiceren ook proactief over hoe je als buddy omgaat met de coronamaatregelen.

Hou jullie goed,
Tot snel,
Het ArmenTeKort team

Corona maatregelen
We blijven bereikbaar