fbpx

Infosessie Mol

ArmenTeKort wil de strijd tegen kansarmoede aangaan en daar hebben we jou voor nodig. Als buddy ga je op stap met iemand die door omstandigheden niet meer gelooft in een betere toekomst. Jullie spreken als duo regelmatig af om samen iets te doen (een goede babbel, wandelen, koken,…). Door jouw aanwezigheid en ondersteuning krijgt jouw buddy opnieuw vertrouwen in zichzelf en in de toekomst. Vanuit deze versterkte eigenwaarde kan hij/zij de regie van zijn/haar leven opnieuw in eigen handen nemen.

Buddy zijn kan je leren.  Een intensieve opleiding en interactieve workshops geven je inzicht in kansarmoede en empowerment. Je oefent de juiste basishouding om als buddy verbinding te maken met deze wereld. Je wordt  Meester in empowerment.

Je wordt hierdoor ook een veerkrachtiger collega, partner, ouder.

Je staat er bovendien niet alleen voor. Onze ArmenTeKort Buddy Community betekent veel voor ons en kan ook veel betekenen voor jou. Je kan bij ons steeds terecht met vragen of twijfels. Via regelmatige opvolging, driemaandelijkse intervisies en uitdiepende masterclasses bieden we jou structurele ondersteuning in je traject als buddy.

Schrijf je in voor de infosessie in Mol.

Datum

14 jan 2020

Tijd

19:00 - 21:00

Locatie

Dienstencentrum Ten Hove
Dienstencentrum Ten Hove, Jacob Smitslaan 26, 2400 Mol
Categorie

Organisator

ArmenTeKort Kempen
Corona maatregelen
We blijven bereikbaar

Volg ons verhaal in je mailbox!