Buddy zijn bij ArmenTeKort: Een verrijkende ervaring voor je professionele carrière

Leer hoe de vaardigheden en inzichten die je opdoet als buddy bij ArmenTeKort je helpen om te groeien en te slagen in je professionele leven.

Buddy zijn bij ArmenTeKort is niet alleen een geweldige manier om bij te dragen aan de strijd tegen kansarmoede, maar biedt ook waardevolle vaardigheden en inzichten die je professionele carrière kunnen verrijken. In deze blogpost zullen we bespreken hoe de ervaring van buddy zijn bij ArmenTeKort en de bijhorende buddy-opleiding je kunnen helpen bij je professionele ontwikkeling.

  1. Effectieve communicatievaardigheden: Als buddy bij ArmenTeKort leer je effectief te communiceren met mensen uit verschillende achtergronden en situaties. Deze vaardigheid is essentieel in elke professionele omgeving en helpt je om betere relaties op te bouwen met collega’s, leidinggevenden en klanten.
  2. Actief luisteren en empathie: Tijdens de buddy-opleiding leer je actief luisteren en empathie tonen, wat betekent dat je echt de tijd neemt om te begrijpen wat iemand zegt en jezelf in hun schoenen plaatst. Deze vaardigheden zijn cruciaal voor het opbouwen van vertrouwen en het onderhouden van effectieve relaties op de werkvloer.
  3. Probleemoplossend vermogen: Als buddy word je uitgedaagd om creatieve oplossingen te bedenken voor de uitdagingen waarmee je partner wordt geconfronteerd. Dit probleemoplossend vermogen is een gewilde vaardigheid in de professionele wereld en kan je helpen om te slagen in je carrière.
  4. Interpersoonlijke vaardigheden en teamwork: Als ArmenTeKort-buddy werk je nauw samen met je partner, andere buddy’s en het ArmenTeKort-team. Deze ervaring helpt je om je interpersoonlijke vaardigheden en teamwork te verbeteren, wat essentieel is voor succes in elke professionele omgeving.
  5. Netwerken en samenwerken met anderen: Als onderdeel van de ArmenTeKort-community heb je de kans om te netwerken en samen te werken met andere vrijwilligers en professionals die betrokken zijn bij het bestrijden van kansarmoede. Deze contacten kunnen waardevolle professionele relaties en kansen opleveren.

Buddy zijn bij ArmenTeKort en het volgen van de buddy-opleiding biedt je niet alleen de kans om een verschil te maken in het leven van mensen in kansarmoede, maar het helpt je ook om waardevolle vaardigheden en inzichten op te doen die je professionele carrière verrijken. Door deel te nemen aan onze buddywerking, investeer je niet alleen in het leven van anderen, maar ook in je eigen professionele ontwikkeling en groei.

Ben je geïnteresseerd in het verrijken van je professionele carrière en het maken van een verschil in het leven van mensen in kansarmoede? Meld je dan aan voor een ArmenTeKort infosessie en ontdek hoe jij een waardevolle bijdrage kunt leveren terwijl je je eigen vaardigheden en inzichten ontwikkelt. Klik hier om je aan te melden en begin vandaag nog aan dit inspirerende en verrijkende avontuur!

Gerelateerde artikels

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En mis geen enkel verhaal van ArmenTeKort

Delen op facebook
Deel op Facebook
Delen op twitter
Deel op Twitter
Delen op linkedin
Deel op Linkedin
Delen op whatsapp
Deel op Whatsapp

Gelukkig zijn er mensen zoals u

Naar een samenleving zonder kansarmoede

Met één klik. Tussen twee mensen.

Kansrijke en kansarme stadsgenoten met elkaar verbinden. Dat is de essentie van onze werking. Ze gaan samen op stap en worden vrienden, buddy’s. Vanuit die klik ontstaan er nieuwe kansen.

We leren je graag kennen op één van onze volgende sessies:

Geen evenementen gevonden!
Meer laden
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Samenbergop zoeken 30 buddy’s voor een traject van twee jaar. Ze maken duo’s van kanszoekende en kansbiedende inwoners uit Wetteren en randgemeentes.

Meer info & inschrijven