NLP Technieken bij ArmenTeKort: Verrijk Je Buddy Ervaring en Help Mensen in Kansarmoede

Leer hoe NLP technieken je kunnen helpen bij het begeleiden van mensen in kansarmoede en verrijk je ervaring als ArmenTeKort buddy.

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een krachtige communicatie- en verandertechniek die van grote waarde kan zijn bij het begeleiden van mensen in kansarmoede. ArmenTeKort integreert NLP technieken in het buddy traject om effectievere communicatie en ondersteuning mogelijk te maken. Ontdek de buddy-opleiding in Antwerpen en maak een blijvende impact als ArmenTeKort buddy.

Hoe NLP technieken van toepassing zijn binnen het buddyschap bij ArmenTeKort:

  1. Verbeterde communicatie: NLP helpt je effectiever te communiceren met je buddy, waardoor je beter kunt afstemmen op hun behoeften en doelen.
  2. Doelen stellen en realiseren: NLP technieken ondersteunen je buddy bij het stellen en realiseren van realistische en motiverende doelen.
  3. Veranderingen faciliteren: NLP stelt je in staat om je buddy te helpen belemmerende overtuigingen en gedragspatronen te doorbreken en positieve veranderingen in hun leven aan te brengen.
  4. Empathie en rapport opbouwen: NLP bevordert een dieper begrip en empathie, wat essentieel is voor het opbouwen van vertrouwen en een sterke band met je buddy.

Waarom de ArmenTeKort buddy-opleiding volgen in Antwerpen

  1. Verrijk je buddy-ervaring met effectieve communicatie- en verandertechnieken
  2. Help mensen in kansarmoede op een dieper en zinvoller niveau
  3. Persoonlijke groei en ontwikkeling door het leren van nieuwe vaardigheden
  4. Maak een blijvende impact op het leven van mensen in kansarmoede

Hoe begin je met buddy-opleiding bij ArmenTeKort?

ArmenTeKort biedt buddy-opleidingen aan in Antwerpen om je te helpen effectiever te worden als buddy.  Ben je klaar om NLP technieken te leren en deze te gebruiken om iemand in kansarmoede te ondersteunen als buddy? Meld je aan voor een infosessie in Antwerpen en ontdek hoe je mensen in kansarmoede nog beter kunt ondersteunen!

Gerelateerde artikels

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En mis geen enkel verhaal van ArmenTeKort

Delen op facebook
Deel op Facebook
Delen op twitter
Deel op Twitter
Delen op linkedin
Deel op Linkedin
Delen op whatsapp
Deel op Whatsapp

Gelukkig zijn er mensen zoals u

Naar een samenleving zonder kansarmoede

Met één klik. Tussen twee mensen.

Kansrijke en kansarme stadsgenoten met elkaar verbinden. Dat is de essentie van onze werking. Ze gaan samen op stap en worden vrienden, buddy’s. Vanuit die klik ontstaan er nieuwe kansen.

We leren je graag kennen op één van onze volgende sessies:

Geen evenementen gevonden!
Meer laden
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Samenbergop zoeken 30 buddy’s voor een traject van twee jaar. Ze maken duo’s van kanszoekende en kansbiedende inwoners uit Wetteren en randgemeentes.

Meer info & inschrijven