Fonzer en ArmenTeKort: da’s een kraakheldere verbinding

Om kansarmoede uit onze samenleving te bannen, kan ArmenTeKort niet enkel op veerkrachtige stadsgenoten rekenen maar ook op organisaties en bedrijven. Partners ondersteunen de werking van ArmenTeKort op uiteenlopende vlakken. Soms bieden ze financiële steun maar steeds vaker staan ze ArmenTeKort bij met advies, kortingen op diensten of gratis werkuren van hun personeel.

 

Fonzer is zo’n partner die ons letterlijk een levenslijn heeft geboden

Fonzer levert cloud-telefonieplatformen en verdeelt zijn diensten en oplossingen via ICT-partners. De missie van het Kontichse bedrijf is om die ICT-bedrijven te ondersteunen zodat zij op hun beurt hun eindklanten kunnen voorzien van telefonie die gemakkelijk is in het dagelijks gebruik en beheer.

“Op zich doen Fonzer en ArmenTeKort hetzelfde werk. Beide organisaties verbinden. Fonzer doet dat door op hoog technologisch niveau communicatiemiddelen toegankelijk te maken voor bedrijven. ArmenTeKort verbindt mensen met elkaar en zorgt ervoor dat die klik tussen twee stadsgenoten leidt tot nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen en nieuwe levens.” zegt Theo Vaes, bezieler van ArmenTeKort

Fonzer zorgt ervoor dat we bij ArmenTeKort altijd en overal beschikken over kraakheldere en vlekkeloze telefonische communicatie tussen onze medewerkers en onze buddy’s.

 

 

Marijke Moens, Lead Buddy Operations bij ArmenTeKort is alvast opgetogen met de samenwerking: Wat het platform van Fonzer zo gemakkelijk in gebruik maakt, is dat je van zowel kantoor als thuis uit kunt bellen. Je kunt zelfs van kantoor doorverbinden naar iemand die thuis aan het werken is. Je bent niet gebonden aan een vast toestel en een telefoonhoorn maar je belt gewoon via je pc zodat je, als het noodzakelijk is, informatie kunt opzoeken. Het headset zorgt dan weer voor meer privacy voor de beller, dat is belangrijk bij ArmenTeKort. Bovendien is het Fonzer team super hulpvaardig, je kunt nooit te veel vragen stellen.”

Fonzer is opgericht in 2015 door Ben Holemans en Kristof Dedeyne. Ondertussen groeide Fonzer uit tot een hecht team van 10 mensen. Er zijn meer dan 300 ICT-bedrijven die Fonzer verdelen en in totaal zitten er bijna 100.000 gebruikers op het platform.

Het kleine maar dynamische team van Fonzer omschrijft zichzelf als: flexibel, goedlachs en correct. Dat kunnen wij bij ArmenTeKort alleen maar beamen.

Gerelateerde artikels

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En mis geen enkel verhaal van ArmenTeKort

Delen op facebook
Deel op Facebook
Delen op twitter
Deel op Twitter
Delen op linkedin
Deel op Linkedin
Delen op whatsapp
Deel op Whatsapp

Gelukkig zijn er mensen zoals u

Naar een samenleving zonder kansarmoede

Met één klik. Tussen twee mensen.

Kansrijke en kansarme stadsgenoten met elkaar verbinden. Dat is de essentie van onze werking. Ze gaan samen op stap en worden vrienden, buddy’s. Vanuit die klik ontstaan er nieuwe kansen.

We leren je graag kennen op één van onze volgende sessies:

Geen evenementen gevonden!
Meer laden
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Samenbergop zoeken 30 buddy’s voor een traject van twee jaar. Ze maken duo’s van kanszoekende en kansbiedende inwoners uit Wetteren en randgemeentes.

Meer info & inschrijven